Esittely / About me

Mitä kertoisin itsestäni ?
Olen syntyperäinen savolainen ja asunut suurimman osan elämääni Iisalmessa. En ole suurkaupunki-ihminen tai edes kaupunki-ihminen, joten haluan asua maalla ja pidän pienestä kotikaupungistani. Luonto ja eläimet ovat olleet aina tärkeitä minulle.

Olin eläinrakas lapsi. Vietin lapsuuden ja nuoruuden hevosten parissa ja muistan kuinka lapsena istuimme seuraamassa koirakerhon koulutustilaisuuksia kentän reunalla. Erityisesti siis hevoset ja koirat kiinnostivat.

Perheemme ensimmäinen koira oli veljeni suomenpystykorva Niku. Se oli todellinen jääräpää, mutta opetin sille temppuja ja lenkkeilytin sitä paljon. Ensimmäinen oma koirani oli sekarotuinen Nata. Ensimmäinen malamuutti saapui kun Nata oli noin 8-vuotias ja siitä lähtien on malamuutti ollut minulle ”SE” juttu. Joskus tulevaisuudessa haluan varmastikin oman suomenpystykorvan koska se on toinen rotu joka kiinnostaa. Veljen koirien ja kasvatustyön myötä seuraan pystykorvia mielenkiinnolla.

Koiraharrastus on minulle kokonaisvaltaista, joten olen mukana myös yhdistystoiminnassa sekä toimitsijatehtävissä.
– Alaskanmalamuuttiyhdistys ry:n toiminta:
olen toiminut puheenjohtajana, sihteerinä, varapuheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, koe- ja kilpailutoimikunnassa, jalostustoimikunnassa
– Suomen kennelliiton pätevöimä kehätoimitsija sekä KVK-kokeiden koetoimitsija, tuomari ja ylituomari
– Arktiset Vetokoirat ry:ssä yksi perustajajäsenistä sekä toimin aiemmin sihteerinä