Pentuja

Pennut syntyivät 21.5.2019

Yhdistelmässä molemmilla vanhemmilla avoimet ja laumasosiaaliset luonteet sekä molemmat työskentelevät aktiivisesti valjakossa.
Pentue on alaskanmalamuuttiyhdistyksen pentulistalla ja sille on tehty terveysselvitys.

Ison pentueen myötä muutama pentu etsii omaa kotiaan. Ota yhteyttä ja kerro millaisen perheen pentu sinun luonasi saisi, niin katsotaan olisiko meillä sitä oikeaa pentua teille.
Pennun hinta 1200,-

Vapaana pari tyttöä ja myös sijoitus mahdollista.
Pojat ovat alustavasti varattuja.

Tytöt 3-viikkoa

Kerron mielelläni lisää pentueesta joten ota yhteyttä !
email: akmuutti (at) gmail.com
puh: 050-3799631 iltaisin

i: Tiguaq’s Pok Mike
e. Neatut Ubuqtuq Netserk

sukutaulu 

Yhdistelmän sukutaulussa yhdistyy useita koiria, joita olen jo pidemmän aikaa halunnut saada pentueeni taustalle. Isälinja menee norjalaiseen urokseen Trap Line Buffalo Bill johon pääsin tutustumaan kotonaan vuonna 2003. Emälinja on minulle tuttu yli 20-vuoden ajalta.

Isä Mike on omistajansa Mika Hamarin valjakossa uros, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Se työskentelee kaikilla paikoilla, myös johdossa. Mike on kilpaillut 2017 LD-kilpailut Eastpoint Open ja Gold Rush Run sekä 2019 juoksi voittajavaljakossa Ukkohalla-Paljakka MD-kisassa. Mikellä on normaali terve rakenne ja hyvät liikkeet.
Lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät terveet. PN ei kantaja, pitkäturkkisuus ei kantaja

Emä Noki on meidän laumassa laumasosiaalinen joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Se työskentelee valjakossa ja osallistui tänä vuonna ensimmäisiin MD-kilpailuihinsa Ukkohalla-Paljakka ja Ruunaa Race kilpailuissa. Nokilla on normaali terve rakenne ja erittäin hyvät liikkeet.
Lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, selkä LTV0, silmät terveet. PN kantaja, pitkäturkkisuus kantaja