Pentuja

 PENTUE 2.2.2020

Sohvi synnytti yhdeksän vahvaa pentua ja on loistavan hyvä emä.
Pennuissa on kolme poikaa ja kuusi tyttöä.

Yksi ihastuttava ja vilkas tyttö etsii juuri oikeaa omaa aktiivista kotia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikki pentueemme ovat huolella suunniteltuja ja yhdistelmät harkittuja.
Pennut syntyvät sisällä kotonamme, saavat kasvaa turvallisessa virikkeellisessä ympäristössä, tutustua kotiimme ja muihin koiriin. Pentuja käsitellään paljon ja jokaiselle pennulle pyritään löytämään juuri sille sopivin koti.
Pennut ovat luovuttaessa sirutettuja ja rekisteröityjä. Pentueelle on tehty ALMAn terveysselvitys ja mukaan saa kirjalliset hoito-ohjeet.

Pennun hinta 1200,-

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä !
puh: 050  – 3799631 (iltaisin ja viikonloppuisin)
akmuutti (at) gmail.com

*****

Meillä on hyvin harvoin pentueita lyhyellä aikavälillä, mutta kun tarjoutui tilaisuus liisata kasvattini Sohvi ja sille pariksi sopi Fonzie, syntyy niin mielenkiintoinen yhdistelmä, että ei olisi mitään mieltä jättää tilaisuutta käyttämättä.
Pentueen sukutaulussa yhdistyy vähemmän käytettyjä sukulinjoja, jotka ovat pitkään olleet Suomessa. Olen tavannut itse sukujen koiria aina 1990-luvulta asti ja monen kohdalla toivonut, että saisin ne jossain vaiheessa pentueisiini.
Fonzie ja Sohvi täydentävät toisiaan monella tapaa erittäin hyvin ja tulivat todella hyvin juttuun yhdessä. Toivon todella, että saamme mukavan pentueen.

i. Frozen Ear Charly Summerspecial FI46859/15
Lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät terveet 8/2019, PN kantaja

Fonzie, photo Tarja Höglund

Fonzie johtoparissa Kuva Sofia Hongell

Näin omistaja Sofia kertoo Fonziesta:
”Frozen Ear Charly SummerSpecial ”Fonzie” on 4vuotias, hyvin energinen ja vahva uros joka on meidän lauman juttelevin koira. Arisee, purisee, höpöttää ja vaatii milloin mitäkin mutta on hyvin kuuliainen ja nöyrä täällä omassa laumassa.Työskentelee erinomaisesti, myös johtajan kaverina mutta minusta parhaiten pyörä tai vauhtiparissa jossa keskittyy 100%. Oman isänsä kanssa toimi hienosti johtajana, nyt Grönlanninkoira Muddyn kanssa tekee töitä johtajana.Fonzie ei ole valtavan suuri uros mutta erittäin vahva työskentelijä. Rakastaa ihmisiä ja elää onnellisesti Muddy pojan kanssa samassa tarhassa. Reissussa ei välitä muista koirista ja yrittää kyllä pysyä huomaamattomana mutta vastaa kyllä haasteeseen jos sellaisia tulee. On siis kaikenkaikkiaan hyvin mukava malamuutti joskin äänekkäällä juttelulla saattaa vaikuttaa kovalta kaverilta 😉 Hyvin käsiteltävissä oleva nuori poika 🙂 ”

e. Neatut Ubuqtuq Amanga FI52295/16
Lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, LTV 0, silmät terveet 8/2019, PN normaali

Sohvi, photo Eerika Majalainen

Sohvi johtoparissa

Sohvista omistajat ovat kertoneet näin:
”Sohvi on nyt aikuistuttuaan aika rauhallinen tyttö. Sohvi pitää kaikista ihmisistä ja on yleensä myös kiinnostunut vieraista. Oman lauman koirien kanssa Sohvi on sosiaalinen ja hieman alistuva. Sohvi ei yleensä haasta riitaa muiden narttujenkaan kanssa ja urosten kanssa tulee juttuun hyvin. Kodin ulkopuolella Sohvi on yleensä vain positiivisesti kiinnostunut muista koirista, vastaa vain, jos sille rähistään, muttei silloinkaan kovin tosissaan. Muutenkin liikkuminen on yleensä helppoa Sohvin kanssa.
Sohvi on saanut nyt syksyn aikana ihan uuden otteen työskentelyyn. Fokus pysyy eteenpäin ja liina tiukalla. Juossut Hilman kanssa parina eniten. Se toimii nykyisin myös johtopaikalla toisen rinnalla.”

Sukutaulu KOIRANET

 

*****